dissabte, 26 de juny del 2021

El Juvenil Vermell es classifica per la final a quatre del Català de 3a. Divisió després de vèncer a la pista del SD Espanyol

El Juvenil Vermell ofereix la millor versió de la temporada per obtenir una treballada victòria

El Juvenil Vermell serà aquest diumenge, al pavelló de l'Ausoneta, a la Fase Final del Campionat de Catalunya de 3a. Divisió després de la victòria d'aquest matí a la pista de l'SD Espanyol (2-3) en el matx corresponent als quarts de final. El Callís ha jugat un brillant partit davant un dur rival que en la passada segona fase només havia cedit un set en cinc partits. La posada en escena de les vigatanes ha estat immillorable amb domini damunt la pista davant d'un Espanyol, sempre a remolc. Això s'ha traduït amb un marcador favorable, 16-25, al primer set; i 18-25, en el segon. La reacció local ha arribat al tercer set, marcant el ritme i anar per davant del marcador en tot moment. Les nostres jugadores han pogut empatar (23-23) però finalment el parcial ha caigut del cantó local (25-23). En el quart, forta embranzida local que de seguida ha obert escletxa a l'electrònic, davant un desdibuixat Callís. Una renda que ha anat augmentant fins un concloent 25-11, deixant el signe del partit al set express del cinquè.

Inici de parcial igualat i amb intercanvi de punts fins el 6-6. A partir d'aquí cop d'autoritat de les blanc-i-vermelles amb un parcial de 0-4 (6-10) que va ser decisiu. Amb un rival totalment groggy el Callís no li ha tremolat el pols per sentenciar el matx amb gran autoritat (9-15).

Una victòria que classifica l'equip per les semifinals de demà diumenge on es trobarà amb el CV Esplugues C que aquest matí s'ha desfet amb claredat de l'AE Sàndor (3-0). Les dues semifinals es jugaran de forma simultània, a les 11 del matí. L'altra la jugaran CV Cunit i CEVOL Torredembarra que va superar el CV Sant Quirze Blanc per 3-0. Els vencedors es classificaran per la final, prevista per les 6 de la tarda, mentre que els perdedors jugaran pel tercer i quart lloc, a les 16h.