diumenge, 27 de juny del 2021

El Juvenil Vermell cau a semifinals i jugarà per la tercera plaça del català de 3a. Divisió

El Juvenil Vermell ha quedat fora de la lluita pel títol català de 3a. Divisió després de perdre aquest matí davant el CV Esplugues C (1-3). Un matx dominat per l'equip visitant que llevat del segon set, sempre ha dut el tempo del partit i amb el marcador a favor amb rendes solvents. El Callís ha lluitat fins el darrer punt però ha tingut poques opcions de poder discutir-li la victòria al rival. El primer set ha estat favorable a les jugadores espluguenques (11-25). En el segon, les nostres jugadores han canviat la dinàmica i sempre han anat per davant amb un avantatge de fins a 6 punts. A la recta final el marcador s'ha ajustat (24-24) però el parcial ha caigut del cantó vigatà (26-24). Un resultat optimista de cara als següents sets. Malauradament pels interessos del Callís, l'Espluges, amb un joc sòlid i poc erràtic, ha tallat de soca-rel les aspiracions de les locals amb dos sets molt semblants, marcant diferències des de bon principi, certificant el triomf guanyant per 16-25 i 13-25 els dos darrers sets.

El CV Esplugues C es trobarà a la final al CEVOL Torredembarra que a l'altra partit de semifinals s'ha imposat de forma clara al CV Cunit per 3-0 (25-12, 25-20 i 25-15). El partit es jugarà aquesta mateixa tarda a les 18h. Abans, a les 16h, el Juvenil Vermell del Vic Vòlei Callís s'enfronta al CV Cunit per decidir la tercera i darrera plaça.