divendres, 20 de setembre del 2019

Els equips Juvenil i Cadet juguen la promoció d'ascens a la 2a. Divisió



Aquest cap de setmana es disputa al pavelló Santa Eugènia Montfalgars de Girona la fase de promoció d'ascens a la 2a. Divisió. Una cita que comptarà amb la presència dels nostres equips amb la màxima il·lusió de fer un bon paper i optar a una de les quatre places que donen dret a l'ascens de categoria.
La presència del Vic Vòlei Callís en aquesta fase ve donada per l'excel·lent temporada que van fer els dos equips l'exercici passat, acabant en el segon lloc del grup d'Ascens de 3a. Divisió. Per tant el Callís serà un dels 8 clubs que lluitarà, dissabte i diumenge, per aconseguir el salt de categoria. El primer obstacle serà el Vòlei Sant Fruitós. El duel de cadets serà dissabte a les 5 de la tarda. El torn del Juvenil començarà a les 19h. En cas de victòria, diumenge al matí i migdia es jugaran les semifinals; i a la tarda, partits pel tercer i quart lloc i les finals de les dues categories a les 19h.
Com és habitual en aquesta competició, de cara a l'ascens es computaran els resultats obtinguts pels dos equips i així els quatre clubs amb millor puntuació final tindran accés a la 2a. Divisió. Molta sort, noies!!. Som-hi Callís!!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada