diumenge, 22 de setembre del 2019

Derrotes del Cadet i Juvenil a la fase d'Ascens a 2a. Divisió


El Cadet es va veure superat per un superior Vòlei Sant Fruitós (3-0) en el debut oficial de la temporada

El Juvenil va plantar cara al Vòlei Sant Fruitós però va acabar cedint per 3-0


A les primeres de canvi, el Cadet i Juvenil del Vic Vòlei Callís van dir adéu a les aspiracions de jugar a la 2a. Divisió a la temporada que comença el proper cap de setmana. Aquest dissabte i diumenge, a Girona, es va disputar la Fase de Permanència i Ascens amb la presència dels dos equips vigatans, En els quarts de final es van enfrontar al Vòlei Sant Fruitós que va anar a la pista gironina a defensar la plaça a la 2a. Divisió.
El Cadet va ser el primer en competir. Malgrat el bon esperit de lluita de les jugadores va acabar cedint el matx per 3-0. El primer i segon set, dominats clarament per les bagenques (25-10 i 25-14). A la segona mànega el Callís va oposar més resistència amb un ajustat 25-20 a l'electrònic. 
El Juvenil no va tenir millor sort que les seves companyes del Cadet i també es va veure superat per l'equip de Sant Fruitós per 3-0. Un resultat que no reflecteix ben bé el què es va veure damunt la pista. El Callís va fer un bon partit, obligant al rival a donar el millor de si. Els sets van ser igualats si bé a les vigatanes els va mancar encert en el tram definitiu de cada mànega (25-21, 25-19 i 25-19).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada