dimecres, 13 de març de 2019

El Vic Vòlei Callís planta cara al King's Academy nord-americà


Partit molt disputat i una bona pedra de toc per les nostres jugadores
Abans de començar el partit, foto de família amb els components dels dos equipsDesprés del partit, bona companyonia entre totes les jugadores

Molt bon partit el que es va poder veure aquest dimarts al vespre a Vic entre el conjunt del King's Academy, que habitualment juga el campionat de High School de Carolina del Sud, i un combinat dels equips juvenil i Cadet Vermell del Vic Vòlei Callís. Resultat al marge, el que menys compte en aquesta mena d'enfrontaments, unes i altres jugadores van jugar un matx distret, disputat, amb detalls de qualitat i jugades espectaculars per ambdós cantons. Les vigatanes, malgrat el 0-3 final advers (15-15, 20-25 i 22-25), van plantar cara al rival i a punt van estar de forçar un quart set. No hi ha dubte que aquest enfrontament va ser una experiència enriquidora, en tots els sentits, per les nostres jugadores i un entrenament de qualitat en la tasca formativa.

El partit es va jugar a petició de l'equip nord-americà que al llarg d'aquesta setmana està fent una mini-gira per diferents localitats catalanes, aprofitant la seva estada al campus de L'Arcada, a Sant Miquel de Campmajor (Pla de l'Estany).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada