diumenge, 10 de març del 2019

Dimarts, partit amistós al Callís amb el King's Academy nord-americà



Aquest dimarts, a les 19h, al pavelló de l'INS Jaume Callís, tindrà lloc un partit amistós internacional. Un combinat dels nostres equips Juvenil i Cadet Vermell s'enfrontarà al conjunt del King's Academy de Florence, de l'estat nord-americà de Carolina del Sud, que al llarg d'aquesta setmana es troba fent una estada al campus L'Arcada, de Sant Miquel de Campmajor.
El King's Academy,format per jugadores entre 16 i 18 anys, juga la lliga de High School, d'agost a octubre. A l'edició del 2018 va aconseguir els millors registres de la història amb un balança de 30 victòries i només tres derrotes, guanyant dos tornejos i aconseguint la tercera posició al campionat final de Carolina del Sud. Aprofitant la presència en terres catalanes també jugarà altres partits a Igualada, Caldes de Malavella i Sant Pere Pescador.
Des del Vic Vòlei Callís valorem molt positivament la possibilitat d'acollir un partit d'aquestes característiques així com l'experiència enriquidora per les nostres jugadores. Esperem que les grades del pavelló siguin ben plenes per presenciar un bon partit de voleibol i donar escalf a un i altre equip, demostrant la bona salut del nostre club. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada