dilluns, 25 de febrer del 2019

Triple derrota pels equips infantils en una negativa jornada

El Callís Infantil va fer un bon partit a la pista del Barça Vermell però va acabar cedint (3-1)

L'Infantil Blanc va començar bé el partit però es va anar desinflant davant del CV Joves Caldes

L'Infantil Vermell va tenir les seves opcions a la pista del CV Arenys Verd però va acabar perdent (3-1)

No es pot dir que aquesta va ser una bona jornada pels tres equips infantils del Vic Vòlei Callís. Amb millors o pitjors sensacions, tots van acabar cedint la victòria al seus rivals. Dissabte, l'equip Blanc va jugar a la pista del CV Joves Caldes. Tot i fer un bon primer set (25-23, en contra), amb el pas dels minuts es va anar desinflant i la victòria va acabar sent còmoda pel conjunt local (3-0) després de dos parcials de clar domini.
El Callís Infantil va fer un bon partit a la difícil pista del Barça CVB però va perdre (3-1) tot i que en el quart set va tenir possibilitats de forçar el cinquè de desempat però el parcial va caure del cantó blaugrana (25-23). Després d'encaixar la primera mànega en contra, el Callís va jugar un molt bon segon parcial que va dominar amb claredat (12-25).
L'equip Vermell va tenir un guió semblant i un idèntic desenllaç (3-1) en contra a la pista del CV Arenys Verd. Després de perdre el primer set (25-11) va aconseguir guanyar el segon (20-25). Les locals van tornar a tenir avantatge guanyant el tercer (25-14) però el Callís va lluitar fins la darrera pilota en el quart i ben a prop va tenir l'opció d'haver de jugar el cinquè. L'Arenys ho va evitar enduent-se la quarta mànega (25-23).