dilluns, 25 de febrer del 2019

Jornada de cara i creu pels equips alevins

Clara victòria de l'Aleví Vermell enfront del Vòlei Sant Celoni
L'Aleví Blanc va caure derrotat a la pista del Callís davant del CV L'Ametlla del Vallès

Una victòria i una derrota és el balanç dels equips alevins del Vic Vòlei Callís en els partits disputats aquest cap de setmana. La cara de la jornada va ser a Sant Celoni on l'Aleví Vermell s'hi va imposar amb un clar 0-5. Les vigatanes van dominar amb gran superioritat cadascun dels sets amb uns parcials que palesen el gran domini (7-15, 3-15, 5-15, 5-15 i 7-15).
Per la seva banda, l'Aleví Blanc es va veure superat pel CV L'Ametlla del Vallès, en el matx disputat diumenge al matí, a la pista de l'INS Jaume Callís. Les visitants es van imposar per 0-5 si bé les vigatanes van tenir les seves opcions en el primer i quart set amb un marcador més ajustat (12-15 en els esmentats parcials).