divendres, 1 de febrer del 2019

Jornada d'inici de la segona fase de la lliga



Després d'una jornada de descans, aquest cap de setmana arrenca la segona fase de la lliga per les categories sènior, juvenil, cadet i infantil. En canvi, els dos equips alevins no tenen competició i serà la propera setmana quan encetin la tercera fase.
Quatre dels nostres equips comencen a jugar-se les seves opcions per assolir l'ascens de categoria. El Sènior ho fa al grup 3 de la 4a. Divisió i en aquesta primera jornada s'estrena a casa davant del RMSI Sports B, partit que es juga al pavelló del Callís, demà a les 20h. També com a local comença l'Infantil, al grup 4 d'Ascens de la 2a. Divisió. El rival és el CV Avinyó. Un matx que es disputa a partir de les 10h d'aquest dissabte. Per la seva banda el Juvenil i Cadet Vermell, comencen la fase d'ascens a Girona davant l'UE Salle Girona. L'objectiu és intentar mantenir la bona línia mostrada a la fase anterior i poder lluitar per les primeres posicions davant equips de nivell i referents en el voleibol català.
Els tres equips restants afronten la fase de Classificació de les seves respectives categories. A la lliga Preferent, el Cadet Blanc, comença jugant a casa, diumenge, a les 12h, davant del CV Salou B. En aquesta fase, l'objectiu és seguir amb la línia ascendent mostrada fins ara. Per últim, els equips infantils Vermell i Blanc comencen lluny del Callís. El primer, enfrontant-se a l'AEE Institut Montserrat, dissabte, a les 9 del matí; i l'equip Blanc, a la pista del Vòlei Sant Fruitós, també dissabte però a les 16h. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada