diumenge, 27 de gener del 2019

Jornada de cara i creu pels equips alevins del Vic Vòlei Callís

Victòria d'un superior CN Sabadell femení davant de l'Aleví Vermell (0-5)
L'Aleví Blanc ha guanyat aquest matí a la pista del CE Escola Sant Gervasi Taronja (2-3)

Aquest cap de setmana s'ha disputat una nova jornada de la Lliga Aleví que ha suposat la única participació del Vic Vòlei Callís amb només dos partits jugats. La resta de categories han tingut descans previ a l'inici de la segona fase.
Els dos equips alevins del Callís han tingut signe divers. D'una banda clara derrota de l'equip Vermell  (0-5) davant del CN Sabadell femení, líder del grup amb ple de victòries a les 4 jornades jugades fins ara. L'equip visitant s'ha mostrat superior a les nostre jugadores amb uns parcials resolts molt favorablement.
Per la seva banda, l'Aleví Blanc ha sumat la tercera victòria després de desfer-se del CE Escola Sant Gervasi (2-3) en un matx molt igualat i disputat. Les vigatanes han pogut capgirar el 2-1 en contra i endur-se el triomf al cinquè set.