diumenge, 3 de febrer del 2019

L'Infantil acaba cedint el cinquè set en un partit molt disputat

El Vic Vòlei Callís infantil va tenir la victòria a tocar en l'estrena de la Fase d'Ascens a 1a. Divisió però finalment es va desinflar en els dos darrers sets i el triomf se'l va endur el CV Avinyó. El matx va començar bé per les vigatanes que va assegurar-se el primer parcial (25-20). En el segon la superioritat va ser del cantó bagenc que va igualar el marcador amb un clar 10-25. El Callís va refer-se i en el tercer va tornar a agafar avantatge a l'electrònic després del 25-19. A la recta final del partit el CV Avinyó va imposar el seu domini i va ser capaç de capgirar el resultat. Primer enduent-se el quart set (15-25) i després no donant cap opció a les locals en el cinquè i definitiu (6-15).