diumenge, 22 d’abril del 2018

Segona victòria seguida de l'equip cadet a la fase d'ascens

L'equip cadet del Vic Vòlei Callís va sumar dissabte la segona victòria seguida d'aquesta fase d'ascens després de superar a l'UE Salle Girona (3-0). Tot i la claredat del marcador final, és la primera victòria de la temporada sense perdre un set, el partit no va ser fàcil davant un rival que en cap moment va baixar la guàrdia. El primer parcial, amb diferents alternatives a l'electrònic, no es va decidir fins el tram final. Un parcial de les vigatanes de 7-1 (24-18) va encarrilar el primer set al sac. En el segon, encara va ser més treballat el triomf de les locals que van haver d'aixecar un 18-20 advers per acabar dominant 25-20. I la tercera mànega encara va ser més disputada i emocionant, amb un marcador ple d'intercanvi d'alternatives. El Callís també va haver de reaccionar a l'hora de la veritat quan el resultat reflectia un perillós 19-21. La bona efectivitat en el servei, propiciant errades en la recepció de les gironines va fer possible el 25-22 final.