diumenge, 22 d’abril del 2018

Doble derrota dels equips infantils davant CV Premià de Dalt i CN Sabadell Negre

Mala jornada a nivell de resultats pels dos equips infantils del Vic Vòlei Callís amb una doble derrota. Especialment dolorosa la del Blanc que va perdre a casa enfront del CV Premià de Dalt per un ajustat 2-3. Com a mal menor, aquest resultat li va permetre de sumar un punt a la classificació. El matx va començar de cara per les vigatanes que es van anotar el primer set (25-17) després d'una gran igualtat. Aquest va ser el guió que es va repetir en els sets següents. Al segon i tercer, però, amb els papers canviats doncs el Premià va poder capgirar el resultat i situar-se amb 2-1 al seu favor després de guanyar el segon parcial per 19-25 i el tercer, 18-25. En el quart el Callís va poder forçar el desempat després de dominar per 25-18. A l'hora de la veritat, en el cinquè i definitiu parcial, el CV Premià de Dalt no va donar opcions a les locals amb un contundent 2-15.
De la seva banda l'equip Vermell va caure derrotat per 3-0 a la pista del CN Sabadell. Resultat al marge, les vigatanes van competir en tot moment i no van posar la victòria fàcil a les rivals. Els parcials de cadascun dels tres sets van ser 25-17, 25-12 i 25-18.