diumenge, 22 d’abril del 2018

Bon paper dels equips alevins a la segona jornada de la Copa Catalana

Bon paper de l'aleví Vermell a l'Ametlla del Vallès, a la segona jornada de la Copa Catalana, amb una victòria i una derrota

La segona jornada de la Copa Catalana aleví es va saldar amb un  bon balanç pels equips Blanc i Vermell del Vic Vòlei Callís, en els partits jugats als pavellons de Barberà i l'Ametlla del Vallès, corresponents a la segona jornada de la Copa Catalana. El Blanc només va disputar un dels dos encontres previstos, doncs en un d'ells, el CE Escola Sant Gervasi Taronja no es va presentar. A l'altra, davant l'equip local, les vigatanes van dominar amb claredat, guanyant amb comoditat per 0-4. Només el primer set va ser anivellat i disputat, caient del cantó del Callís per 15-17. Els altres tres no van tenir massa història amb la clara superioritat de les nostres jugadores (8-15, 8-15 i 1-15).
Pel que fa al Callís Vermell, en el primer partit va superar l'equip local per 4-0. Tot i la claredat del marcador final, l'encontre va ser molt disputat i gairebé tots els sets es van decidir de forma molt ajustada i per tant es pot dir que el resultat ben bé hauria pogut ser diferent. Els tres primers parcials es van decidir per la mínima (13-15, 16-18 i 13-15) i només el quart va ser clarament favorable al Callís (5-15). En el segon encontre, davant del CV Sant Esteve, també es va fer un bon joc però aquest cop el rival no va fer massa concessions i es va endur la victòria de manera clara 4-0 (15-6, 15-9, 15-9 i 15-9).