diumenge, 22 d’abril del 2018

Derrota del juvenil davant l'UE Salle Girona en un partit molt ajustat

L'equip juvenil va perdre (1-3) davant l'UE Salle Girona en un partit molt ajustat i on va meréixer un millor resultat. La diferència del perquè el resultat final va raure en el millor encert de les visitants en els moments claus de cada set. Les coses van començar prou bé per les vigatanes que es van endur la primera mànega (25-20) després d'un set intens com serien els tres següents. En el segon el triomf va ser per les gironines (19-25) tot i l'empeny de les locals no van donar el braça a tòrcer. La igualtat va presidir el tercer i quart set amb un marcador molt ajustat en tot moment i que haurien pogut caure de qualsevol cantó. Malauradament aquest va ser de la Salle que es va imposar 22-25, en el tercer, i 23-25, en el quart.