diumenge, 22 d’abril del 2018

El sènior sucumbeix a la visita del líder i perd 1-3

Com era previsible, la visita de l'Opticàlia CV Vilanova, líder del grup amb una única derrota en 10 partits, no va donar massa opcions al Vic Vòlei Callís que va caure derrotat (1-3), un resultat que complica un mica més la lluita per la permanència. Un partit que en tot moment van controlar les jugadores visitants llevat del segon set on les locals van estar a un bon nivell. En el parcial inicial, domini clar de les vilanovines que mica a mica van anar ampliant l'escletxa al marcador fins un eloqüent 13-25. En el segon, el Callís va oferir una altra imatge, mantenint-se dins del partit i superant situacions delicades al marcador (18-21) per desfer la igualada a 23 i endur-se el set (25-23). A la tercera mànega i després d'un inici anivellat, les visitants van posar la directa amb un determinant 15-6 per fer pujar l'1-2 a l'electrònic (14-25). Al darrer set, bon començament de les vigatanes que van evitar la fuga visitant. Una igualtat que es va mantenir fins un ajustat 14-15 però un clar parcial de les del Garraf (16-24) les va catapultar cap la victòria final.