diumenge, 11 de febrer del 2018

L'equip cadet cau per 0-3 en un partit on va merèixer millor resultat

Tot i la claredat del resultat final (0-3) a favor de l'equip visitant, l'equip cadet va fer un molt bon partit, plantant cara a un AVAP Girona que es va presentar a Vic amb un balanç de 13 partits guanyats i cap de perdut. Les noies del Callís van fer mèrits suficients per obtenir un molt millor resultat i com a mínim haver forçat un quart set. El handicap va ser que a la major part del matx es va haver d'anar a remolc del conjunt contrari i això, quan es tracte d'un equip sòlid, és un problema. Al primer set, el marcador va començar anivellat fins que les gironines van obrir una petita escletxa (12-16) que va ser definitiva tot i l'esforç local. Amb 17-18, una decisió arbitral discutible en contra dels colors del Callís es va passar d'un empat a 18 a 17-19 en contra, per acabar el parcial 21-25. En el segon, l'AVAP va començar amb la iniciativa al marcador (7-10) però les locals van poder igualar (14-14) per entrar en una fase de gran igualtat amb diferències minses per un i altre equip. Les vigatanes van tenir un setball (24-23) que no van poder aprofitar i en canvi les visitants van capgirar i a la primera oportunitat es van endur el triomf (24-26). Al tercer, es va repetir la situació del primer. Del 9-9 es va passar a l'11-15, un avantatge que no va poder retallar el Callís per acabar cedint (20-25).