diumenge, 11 de febrer del 2018

Derrota de l'infantil Vermell a casa davant de l'AVAP Girona

Primer partit a casa de l'infantil Vermell al grup Bronze 2 de la Segona Divisió. Les jugadores locals es van veure superades (0-3) per un equip molt més rodat. Al primer set, les gironines van mostrar-se superiors al Callís que va notar els nervis del debut i les errades es van succeir per acabar amb un clar 8-25 en contra. Al segon parcial, les vigatanes ja van estar millor col·locades damunt la pista i això es va reflectir a l'electrònic amb un resultat menys inflat (17-25). A la tercera mànega, l'equilibri de forces va ser la tònica de la primera meitat amb continuats empats o diferències mínimes de l'AVAP fins que el bon servei d'una de les jugadores visitants, amb 8 punts de manera consecutiva, va fer estralls a la defensa local, trencant definitiva el desenllaç del set (14-25) i del partit al seu favor. A la propera jornada el Callís Vermell tornarà a jugar a casa, aquest cop enfront del CV Premià de Dalt.