diumenge, 11 de febrer del 2018

Després de jugar un bon primer set, el juvenil es desinfla i cedeix la victòria enfront de l'AVAP Girona

L'equip juvenil no va poder assolir la victòria davant l'AVAP Girona que va acabar enduent-se el partit amb claredat (0-3). Malgrat tot, el primer set va estar molt a prop de caure del cantó vigatà després de jugar a un bon nivell i disposar del domini del marcador. El problema va raure en què no va saber rematar el parcial quan ho tenia tot a favor i això va permetre a les contrincants capgirar la situació i endur-se la mànega (23-25). Això va afectar moralment al Callís que al segon parcial es va desinflar, va estar molt desdibuixat i pràcticament no va poder competir (11-25). Un fet que es va repetir al tercer on l'equip gironí va manar des de bon principi i no va donar opcions a les vigatanes que van tornar a cedir el set (14-25) i el matx.