diumenge, 11 de febrer del 2018

L'infantil Blanc cau derrotat a Granollers en un partit competit

L'equip infantil Blanc va ser derrotat a la pista de l'AEC Vallbona D (3-1) en el partit jugat diumenge al migdia. Malgrat el resultat, el Callís va competir fins el darrer punt i va ser a prop de forçar un cinquè set. Les jugadores locals es van imposar al primer parcial de manera clara, gràcies sobretot a un parcial de 8-0 de sortida que va decidir-ne el desenllaç (25-10). La segona mànega va ser més disputada amb un equip vigatà que sempre va estar ficat dins del matx. En els moments claus les nostres jugadores van saber jugar els punts decisius i van poder igualar a 1 set (21-25). En el tercer parcial es va repetir la història del primer i va quedar tot decidit gràcies a un parcial contundent d'11-0, inabastable (25-6). En el quart set el Callís va començar dominant el marcador amb una renda considerable (9-3) però les locals, mica a mica, van anar reaccionant fins que el marcador es va ajustar a la mínima expressió, ben entrat el tram decisiu. Tot i l'empenta del Vallbona, les vigatanes van saber mantenir les seves opcions i a punt van estar d'igualar a 2 sets però van veure com el rival era capaç de capgirar el 21-23 per deixar el partit tancat (25-23).