diumenge, 28 de gener del 2018

L'equip juvenil supera al Vòlei 6 Manresa, segon classificat, en un molt bon partit

El Vic Vòlei Vic va aconseguir una treballada victòria davant del Vòlei 6 Manresa, segon classificat del grup, després de fer un molt bon partit, tancant així la primera fase de la competició. En el primer set ja es va poder veure les intencions de les vigatanes que van sortir a la pista decidides a tot. De bon principi domini local amb avantatges que van anar creixent fins als 7 o 8 punts per acabar enduent-se el parcial per 25-18. En el segon, les manresanes van ser superiors i el marcador ho va reflectir amb un clar guarisme final (12-25). El Callís va superar el cop anímic i en el tercer es va tornar a veure l'equip del primer set. Igualtat fins el 8-8 i després avantatge local que es va anar ampliant fins el 25-18. A la quarta mànega, bon inici de l'equip bagenc que va arribar a disposar d'un avantatge de 6 punts en diverses ocasions (12-18) però les osonenques no es van rendir i van poder retallar diferències, salvant fins i tot dues pilotes de set (22-24) per acabar guanyant el set (26-24) i el partit.