dilluns, 29 de gener del 2018

Els calendaris de la 2a. Fase ja definits i a punt per començar

Amb els resultats d'aquesta darrera jornada ja han quedat definits els calendaris de la 2a. Fase pels nostres equips i que ja començarà a disputar-se el vinent cap de setmana, en el sistema de lliga a dues voltes. L'equip sènior jugarà el Grup 3 de la fase de permanència de 3a. Divisió i tindrà com a rivals a CN Sabadell B, Igualada VC, CV Torelló, CV Tiana, CV Terrassa, CV Vilanova i AEE Institut Montserrat B. Precisament aquest darrer serà el primer rival del Vic Vòlei AEE Jaume Callís en un matx que es jugarà a pista barcelonina. 
Els equips cadet i juvenil han quedat enquadrats al Grup 2 de la fase d'ascens de 3a. Divisió al costat de CV Hospitalet B, CV AVAP Girona, CV Sant Cugat Plata, DSB Colegio Alemán de Barcelona, UE La Salle Girona, CECELL Lleida C i Frederic Mistral Tècnic Eulàlia C. Aquest últim serà el rival dels dos equips osonencs a la primera jornada que es jugarà diumenge al matí a Barcelona. 
A la 2a. Divisió infantil, el Vic Vòlei AEE Jaume Callís presenta per aquesta segona fase una important novetat amb la presència de dos equips. Des la junta directiva i l'equip tècnic es va valorar, tenint en compte el nombre de jugadores disponibles, l'opció de desdoblar l'equip que en aquesta 1a. Fase havia competit al Grup H, amb l'objectiu clar que totes les noies puguin jugar molt més i així anar agafant més ritme de competició. De cara a la 2a. Fase els dos equips es troben al mateix grup Bronze 2 al costat de CV Premià MC, AEC Vallbona D, FS Castellar A, AEC Vallbona C i AVAP Girona Groc. En la jornada inaugural les nostres jugadores s'enfrontaran al FS Castellar A, a casa, i AEC Vallbona C, a Granollers. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada