diumenge, 28 de gener del 2018

El cadet arrodoneix la primera fase de la lliga amb una victòria treballada

L'equip cadet va tancar la primera fase de la lliga amb una nova victòria que deixa un excel·lent bagatge que li permetrà jugar al grup d'ascens amb els millors equips de la categoria. El triomf de dissabte davant del Vòlei 6 Manresa (3-1) també va significar acabar la segona volta de la lliga amb només una derrota, la que va encaixar davant del líder CV Sant Cugat. Les vigatanes van posar els fonaments al triomf després de guanyar els dos primers sets amb certa claredat. El primer amb un marcador favorable des de bon principi i que punt a punt va anar creixent fins un plàcid 25-18. El segon va anar per camins semblants amb unes màximes rendes de 10 punts (22-10). Tot i la còmoda diferència, el Callís no va saber enllestir el set i va permetre que les manresanes s'apropéssin al marcador fins un preocupant 24-20 encara que la reacció es va acabar aquí. El tercer parcial va ser igualat si bé les visitants van dominar el marcador amb la suficient renda per forçar el quart set (20-25). Una mànega que va començar amb control de les bagenques (0-4). El Callís va poder revertir la situació per ajustar l'electrònic amb diferents empats. Les visitants de nou van obrir una petita escletxa (14-17) però reacció ràpida de les nostres jugadores que van entrar als moments decisius del matx per davant, suficient per guanyar el set i el matx.