diumenge, 28 de gener del 2018

El sènior tanca la primera fase amb derrota a la pista del CH Bordils B

L'equip sènior del Vic Vòlei AEE Jaume Callís va tancar la primera fase de la lliga amb una derrota (3-0) intranscendent a la pista del CH Bordils B. Les vigatanes, amb la darrera victòria davant del CV Figueres, ja s'havien assegurat la sisena plaça idenpendentment del resultat d'aquest dissabte. Malgrat això, les nostres jugadores van competir en tot moment i van lluitar fins el darrer punt. En el primer set, un parcial clar de les locals de 8-0 va decantar el marcador al seu favor amb una diferència que no va fer perillar el triomf en aquest parcial inicial (25-18). En el segon, tot i el domini del Bordils, el Callís sempre va estar ficat dins del matx amb desavantatges de 3 o 4 punts. A les acaballes, el marcador es va ajustar 20-19 però el set es va tornar a decantar del cantó local (25-19). La tercera mànega va ser semblant a la segona amb domini de les locals que ben aviat va agafar el control del marcador amb diferències que van anar augmentant (23-13). En el tram final el Callís va poder retallar fins el definitiu 25-19.