diumenge, 5 de novembre del 2017

Una altra derrota dolorosa del juvenil que veu com el rival capgira el resultat

La negra matinal de resultats viscuda dissabte a la pista de l'IES Jaume Callís la va culminar l'equip juvenil que va veure com la victòria s'escapava en el cinquè set com ja havia passat fa unes setmanes davant del CVB Barça, i també després que el rival capgirés el resultat. El partit va ser molt intens i disputat des del primer punt i així ho va reflectir el marcador en cadascun dels seus parcials. En el primer el Callís va estar a prop de consumar la remuntada i després de desaprofitar una pilota de set va veure com aquest queia del cantó visitant. En el segon, les vigatanes es van refer d'un mal inici i van poder capgirar la situació per empatar el partit (1-1) després del 25-20 al seu favor. A la tercera mànega es va veure la millor versió del Callís. Encert en els blocatges i a les rematades va propiciar un clar triomf 25-15. Una bona feina que en el quart parcial no van saber aprofitar per sentenciar la victòria. La igualtat es va decantar del costat vallesà 23-25) gràcies a massa errades locals en el servei. Tot va quedar per decidir al cinquè set on el Castellar hi va arribar amb un punt més de frescor i convenciment que es va traduir en el 12-15 final.