diumenge, 5 de novembre del 2017

El cadet torna a cedir una derrota davant un rival que no va demostrar ser superior

Davant el FS Castellar es va repetir la sensació d'haver perdut un partit que hauria pogut acabar en victòria. La diferència del resultat final va ser que l'equip visitant va saber aprofitar les seves opcions en els moments decisius dels sets mentre que les jugadors locals van fer moltes concessions a les rivals i això es va traduir que la major part de l'encontre anessin a remolc a l'electrònic. Això es va donar al primer set que va acabar del cantó vallesà (15-25) i també en bona part del segon on el Castellar va arribar a tenir una bona renda (11-16). Però va arribar la reacció local que fins i tot va disposar de pilota de set (26-25) però al final la mànega va ser per les visitants (26-28) que van posar el 0-2 al marcador. El tercer set es va posar complicat per les vigatanes (11-18) que van saber reaccionar a temps (20-18) i després d'uns darrers punts emocionants i disputats es van endur el parcial (25-23). A la quarta mànega el Castellar va començar a dominar des de bon principi (7-15) i tot els intents, aquest cop la remuntada del Callís no va ser possible (21-25) i la derrota va ser una realitat.