diumenge, 5 de novembre del 2017

L'infantil frega la victòria però acaba cedint en el cinquè set davant del CV Torelló

L'equip infantil va tenir a tocar la primera victòria de la temporada en el derbi davant del CV Torelló però al final es va esfumar després que les visitants van capgirar el marcador en endur-se els dos darrers parcials (2-3). El matx va començar bé per les jugadors locals que tot i un mal inici de set van saber sobreposar-se amb remuntada inclosa per acabar dominant la primera mànega (25-17). A la segona, l'encontre va seguir, de sortida, el mateix guió però aquesta vegada no hi va haver reacció vigatana, així que el set va acabar sent del cantó torellonenc (19-25). El Callís va tornar a posar-se per davant del marcador (2-1) després de dominar clarament el set (25-15) malgrat un inici igualat. Al quart parcial el Torelló va obrir escletxa de bon principi i les jugadores locals van haver d'anar tota l'estona a remolc per acabar cedint (18-25). En el cinquè i decisiu set, el desencert en el servei va facilitat el triomf visitant, més encertat en desenllaç final.