divendres, 10 de novembre del 2017

Els equips infantil, cadet i juvenil acaben la primera volta de la lliga lluny del Callís

A la setena jornada de la 2a. Divisió infantil l'equip del Callís tindrà un desplaçament complicat a la pista del Vòlei Sant Fruitós, diumenge a 3/4 de 6 de la tarda.. Un rival que compta els partits per victòries i que ocupa el segon lloc a la classificació. Xifres a banda, les jugadores vigatanes han de mantenir la línia ascendent en el seu joc com han anat demostrant amb el pas de les jornades. Sense anar més lluny, el passat cap de setmana, en un encontre disputat i emocionant, van ser ben a prop de sumar la victòria davant del CV Torelló però aquesta es va escapolir en el cinquè set.
Per la seva banda el cadet tancarà la primera volta a la pista del Vòlei 6 Manresa, dissabte, a les 10 del matí, un equip que fins el passat cap de setmana encara no coneixia la victòria. Una ratxa negativa que va estroncar guanyant a Torelló (2-3) i després de capgirar un marcador advers de 2-0. El Callís buscarà el triomf per mantenir les opcions de situar-se entre els tres primers i tancar la primera part de la lliga amb un balanç igualat de victòries i derrotes.
El juvenil també juga davant del Vòlei 6 Manresa, dissabte a 3/4 de 12 del migdia, l'últim enfrontament de la primera volta. Sobre el paper, i mirant números i classificació, el matx es presenta complicat doncs el conjunt bagenc ocupa el segon lloc amb només una derrota en els cinc partits disputats fins el moment. Les noies del Callís sortiran a la pista després d'haver girat pàgina de l'encontre perdut la setmana passada enfront del FS Castellar. Esperem que aquesta vegada el resultats vagin molt millor que fa set dies.

Pel que fa als equips alevins, la represa de la competició serà el proper dissabte, 18 de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada