dissabte, 5 de juny del 2021

Victòria treballada de l'Aleví en un partit molt intens que tanca la Copa Catalana

Bon comiat de l'Aleví de la Copa Catalana  després de superar al CV Esplugues C en un partit intens i emocionant que ha necessitat del cinquè set per esbrinar el vencedor. La igualtat ha estat la constant de l'encontre amb uns parcials molt ajustats. Les visitants han dut la iniciativa del marcador després de guanyar el primer parcial (15-17). El Callís ha pogut igualar l'electrònic amb un altre igualat set (16-14). L'Esplugues s'ha endut la tercera mànega (11-15) i el Callís ha pogut forçar el set de desempat després de vèncer el quart (15-13). En el parcial decisiu, solidesa de les blanc-i-vermelles que han resolt amb més facilitat de la prevista.