dissabte, 12 de juny del 2021

L'Infantil Vermell acaba primer de grup després d'una "final" d'infart

AV Ametlla Groc i l'Infantil Vermell han arribat a la darrera jornada de la segona fase empatats al capdavant de la classificació. Per tant el partit d'aquest matí a la pista vallesana es presentava com una final. I com a tal no ha decebut. Encontre emocionant, disputat i que ha necessitat d'un cinquè set per conèixer el vencedor. El primer set ja ha deixat entreveure quin seria el guió del matx. Igualtat a la pista i victòria ajustada de l'equip local (27-25). El panorama ha canviat al segon parcial amb un Callís molt superior que no ha donat cap opció al rival (9-25). L'Ametlla ha recuperat la iniciativa a la tercera mànega que li ha servit per posar-se de nou amb avantatge a l'electrònic (25-20). Les nostres jugadores han afrontat el decisiu quart set amb serenor i disposades a posar el 2-2 al marcador i forçar d'aquesta manera el desempat. I així ha estat després del 20-25 al seu favor. Tot per decidir al set express amb un Callís que l'ha encarrilat de bon principi, certificant el triomf amb un 9-15 força clar.