dilluns, 14 de juny del 2021

El Cadet Vermell tanca la segona fase amb victòria i primer de grup

Treballada victòria del Cadet Vermell a la pista de l'AE Sàndor de Cornellà de Llobregat, en un partit més complicat del què es preveia tenint en compte que el conjunt local només havia sumat un punt en els tres partits anteriors. Després d'un primer set amb clar color blanc-i-vermell (16-25), en els dos següents el panorama va canviar amb un rival combatiu que no va llançar la tovallola en cap moment. En el segon, el Callís va dur la iniciativa des de bon principi i amb el triomf ben encara però va veure com les jugadores locals van anar retallant les diferències fins ajustar el marcador (23-23). Finalment, les vigatanes van reaccionar a temps per fer pujar el 0-2 al marcador. El tercer set va ser molt anivellat amb diferències mínimes a favor d'unes i altres. Es va arribar als punts claus del set amb el Callís per davant i fent valer la seva millor qualitat (22-25).