diumenge, 20 de juny del 2021

El Cadet Vermell no pot amb el CV Sant Quirze i queda fora del Campionat de Catalaunya de 3a. Divisió

El Cadet Vermell va dir adéu de la Fase Final del Campionat de Catalunya de 3a. Divisió després de caure derrotat, ahir al migdia, a la pista del CV Sant Quirze, en l'eliminatòria de quarts de final. Tot i el resultat final, 3-0 favorable a les locals, el matx va ser més anivellat i disputat del què reflecteix el marcador. El Callís va fer un bon partit i va tenir les seves opcions, especialment al tercer set, però en els moments claus dels parcials va concedir massa punts fruit d'errades que el rival, més sòlid, va saber aprofitar.

El primer set va ser un constant frec a frec fins l'empat a 18. A partir d'aquí un parcial de 7-0 va ser definitiu. En el segon, les nostres jugadores van estar menys encertades i mica a mica les santquirzenques van anar obrint escletxa al marcador fins un concloent 25-15. Tot i la desavantatge de 2 sets a 0, el Callís va sortir decidit a retallar diferències en el tercer. Ben aviat va posar-se per davant del marcador, arribant a disposar d'una renda important (7-13). Tot i això, les locals no van defallir i mica a mica van anar apropant-se a l'electrònic fins un ajustat 22-23. En aquest tram decisiu, els nervis i algunes decisions arbitrals discutibles van acabar per sentenciar el matx a favor del CV Sant Quirze (28-26). El d'ahir va ser el punt i final a la molt bona temporada del Cadet Vermell, segellada amb aquesta participació a la Fase Final del Campionat de Catalunya com un dels 8 millors equips de la categoria.