diumenge, 16 de maig del 2021

El Juvenil Vermell supera clarament l'AEE Montserrat en un molt bon partit

El Juvenil Vermell ha jugat a un gran nivell i s'ha desfet clarament del rival

Molt bon partit del Juvenil Vermell, segurament el millor de la temporada, a la pista d'un invicte fins avui AEE Montserrat Sant Gervasi. Excel·lent posada en escena del Callís que de seguida ha deixat clares les seves intencions. El primer set, dominat des del xiulet inicial, i sense donar opcions a les locals que mica a mica han vist com el parcial se'ls escolava de les mans (17-21). A la segona mànega, inici dubitatiu i erràtic de les osonenques que ha permès a l'AEE Montserrat obrir escletxa al marcador. Un set que per moments s'ha complicat (14-5). Malgrat tot les nostres jugadores no han baixat els braços i han aconseguit el més difícil, entrar al partit i ajustar el marcador (19-19). Una remuntada reeixida amb el 21-25 final. El tercer set ha estat de clar color blanc-i-vermell amb un rival tocat moralment després del desenllaç del segon parcial (13-25). Destacable el bon paper de les dues jugadores del Cadet Vermell que ha reforçat a l'equip que es presentava al matx amb absències.