diumenge, 2 de maig del 2021

El Cadet Blanc tanca la primera fase amb una victòria treballada

Victòria del Cadet Blanc al cinquè set, en un partit molt igualat

El Cadet Blanc van endur-se la victòria davant del CV Lloret B en un partit igualat que va necessitar d'un cinquè set per esbrinar-ne el vencedor. El Callís va començar molt bé, guanyant els dos primers sets. Uns parcials molt igualats i amb moltes alternatives al marcador on les locals van ser menys erràtiques per endur-se'ls amb idèntic marcador (25-23). Amb el resultat clarament advers, el Lloret va saber reaccionar en els dos parcials següents (18-25 i 20-25) per forçar el cinquè de desempat. Un set definitiu que d'entrada va ser molt anivellat fins que el Vic Vòlei Callís va obrir una escletxa que va ser definitiva (15-10). Ara al Cadet Blanc li toca esperar el nou calendari de la segona fase per reprendre la competició a partir 15 de maig.