diumenge, 2 de maig del 2021

Derrota ajustada de l'Infantil Vermell a la pista de l'AEC Vallbona C

AEC Vallbona i Vic Vòlei Callís van disputar un igualat partit que va caure del cantó local

Darrer partit de la primera fase amb dos equips que es disputaven el segon lloc de la classificació final. El Vic Vòlei Callís hi va arribar per davant del rival i fins i tot amb una derrota mínima (3-2) era suficient per mantenir la posició a la taula. El primer set va ser molt disputat i el Callís va tenir clares opcions d'endur-se'l però el conjunt local va reaccionar per capgirar el marcador (27-25). El segon parcial va ser dominat per les granollerines que van imposar-se després d'un inici igualat. Les vigatanes van refer-se i van ser clares vencedores de la tercera mànega amb un concloent marcador (13-25). El quart set va tornar a ser igualat fins que el Vallbona va obrir escletxa a l'electrònic en el tram final (21-19) amb un parcial de 4-0.