dissabte, 8 de maig del 2021

Bon partit i patida victòria, al cinquè, set del Juvenil Negre

Intens partit amb triomf final del Juvenil Negre al cinquè set

Partit intens, emocionant i disputat que ha necessitat del cinquè set per conèixer-en el vencedor. Les coses no han començat bé pel Juvenil Negre que ha vist com l'Opticàlia CV Vilanova Blau s'ha endut el primer set (19-25). La reacció del Callís ha estat enèrgica capgirant el marcador després de dominar els dos següents parcials (25-19 i 25-20). En el quart, domini visitant que mica a mica ha anat obrint escletxa. Al final reacció vigatana que ha estat a punt de reeixir però el set ha acabat guanyat per les vilanovines (23-25), donat pas al definitiu cinquè set. Bona actitud de les nostres jugadores, sempre per davant del marcador amb una diferència que ha arribat a ser de quatre punts. El final s'ha ajustat encara més fins un emocionant 13-13. En els moments decisius, millor encert local que sumar la victòria (15-13).