diumenge, 11 d’abril del 2021

Doble derrota dels equips infantils davant de l'AEC Vallbona Granollers

L'Infantil Blanc ha perdut (1-3) malgrat començar guanyant el primer set

L'Infantil Vermell ha caigut derrotat després de la remuntada visitant

Derrota dels dos equips infantils del Vic Vòlei Callís en el doble enfrontament d'aquest matí a l'Ausoneta davant dels conjunt B i C de l'AEC Vallbona Granollers. En el primer matx l'Infantil Blanc s'ha vist superat per les visitants (1-3). Bon inici amb victòria clara al set inicial (25-13) però la resposta del rival ha estat contundent amb un 9-25 al seu favor a la segona mànega. La tercera ha estat més anivellada i emocionant. El Callís ha tingut les seves opcions però finalment, 23-25 a favor del Vallbona. En el quart, domini visitant per anul·lar les possibilitats de capgirar el resultat de les nostres jugadores (15-25).
Per la seva banda l'Infantil Vermell ha començat molt bé el partit, posant-se amb 2-0 a l'electrònic. El primer set, molt ajustat i emocionant (26-24) i el segon molt més clar (25-16). A partir del tercer parcial, el matx ha canviat com un mitjó i el Vallbona ha passat a ser el clar dominador i sense deixar cap opció al Callís. Aquesta superioritat ha dut a l'empat a 2 sets (13-25 i 17-25). Tot s'ha hagut de decidir en el cinquè parcial, de nou molt equilibrat i emocionant. Finalment la victòria s'ha decantat del cantó granollerí per 13-15.