dilluns, 12 d’octubre del 2020

Bons resultats del nostres equips aconseguits aquest cap de setmana

Bon balanç de resultats dels equips del Vic Vòlei AEE Jaume Callís en els partits disputats aquest cap de setmana. Quatre victòries de la mà d'Infantil, Cadet i Juvenil Vermell, i del Cadet Blanc; i tres derrotes del Cadet i Juvenil Negres i Infantil Blanc, en van ser el saldo.

La jornada va començar dissabte al matí amb el triomf de l'Infantil Vermell (3-0) davant de l'AEC Vallbona Granollers D. La superioritat del Callís va ser manifesta com ho reflecteixen els guarismes de cada set: 25-11, 25-12 i 25-21. Tot seguit va ser el torn de l'Infantil Blanc que va veure estroncat el bon inici de lliga amb la primera derrota davant un superior CV Sant Quirze Blanc que sempre va dur el pes del partit i el control del marcador (15-25, 20-25 i 9-25).

A la tarda doble enfrontament davant del CV Torelló a la 3a. Divisió Cadet i Juvenil. Dos partits que van cloure amb el domini vigatà guanyat els encontres amb una clara superioritat. El Cadet es va imposar per 3-0 sense donar cap opció al rival (25-13, 25-19 i 25-18). El partit del Juvenil va anar per la mateixa línia i llevat del segon set on les torellonenques van exigir més a les nostres jugadores, el Callís va mostrar-se molt solvent en les dues bandes de la pista (25-15, 25-17 i 25-14).

La quarta victòria del Callís va ser pel Cadet Blanc que es va imposar, diumenge al matí, al FS Castellar C per 3-0 (25-17, 25-10 i 25-20). D'aquesta forma les vigatanes van estrenar el compte de victòries de la temporada.

A la jornada de diumenge, derrotes del Cadet i Juvenil Negre, a la pista del CV Esplugues C. Uns i altres equips van tenir poques opcions davant uns rivals que es van mostrar superiors. El Cadet va caure per 3-0 (25-9, 25-11 i 25-9). Mateix resultat que el Juvenil (25-7, 25-14 i 25-7).