diumenge, 1 de març del 2020

Excel·lent victòria de l'Infantil Blanc a Sant Cugat

Excel·lent i treballada victòria de l'Infantil Blanc a la sempre complicada pista de Sant Cugat. El Callís es va acabar imposant per 1-3 en un matx molt intens, disputat i emocionant. El partit va començar bé per l'equip vigatà, guanyant el primer set amb autoritat (18-25). L'encontre es va anivellar ja en el segon. Tot i així les nostres jugadores van encaminar bé el parcial malgrat que les locals van retallar diferències a les acaballes (22-25). El Santcu va reaccionar en el tercer i ja de bon principi va agafar avantatge al marcador que va saber mantenir (25-19). El quart set va començar igual. El conjunt local va sortir decidit a capgirar el signe del partit i va obtenir rendes significatives (16-7). El Callís va refer-se i mica a mica va començar a retallar diferències fins ajustar el marcador al mínim (17-16). El partit va entrar en el desenllaç final amb tot a favor pel Sant Cugat (24-23) però les nostres jugadores van remuntar amb un definitiu parcial de 0-3 i guanyar així el partit.