dimecres, 1 de maig del 2019

Balanç negatiu pels tres equips infantils

El Callís Infantil va començar el partit molt bé però una altra vegada va acabar cedint la victòria al rival

Jornada negativa pels tres equips infantils del Vic Vòlei Callís. Això vol dir que al passat cap de setmana no hi hagué cap victòria. Qui més a prop ho va tenir va ser el Callís Infantil davant del Barça CVB Vermell. Com en altres ocasions al llarg de la temporada, l'equip va començar molt bé i es va posar 2-0 al seu favor després de guanyar dos disputats sets (25-20 i 25-18). Les blaugranes van reaccionar en els dos parcials següents (18-25 i 15-25) per forçar el desempat. En el cinquè, clar domini culé per 7-15 i triomf que va tornar a volar de Vic.
Un cas semblant va patir l'Infantil Blanc davant del CV Joves Caldes. El Callís es va endur el primer set (25-20) però no va poder rematar la feina en els següents i disputats parcials. El rival va capgirar el resultat guanyant segona  i tercera mànega (21-25 i 13-25). En la quarta, les nostres jugadores van tenir a l'abast poder forçar el cinquè però van acabar cedint per 21-25, perdent així el partit per 1-3.
Per últim l'Infantil Vermell va perdre, també a casa, davant del CV Arenys Verd (0-3) en un partit jugat de menys a més. El primer set va ser molt favorable a les del Maresme (12-25) però en els dos següents el Callís va situar-se i competir millor damunt la pista i almenys el triomf del rival no va ser tan plàcid.