dilluns, 8 d’abril del 2019

El Juvenil comença guanyant però el CN Sabadell capgira el marcador

Passa enrere en les aspiracions del Juvenil després de caure derrota, a casa, enfront del CN Sabadell Blau (1-3). El matx va començar bé pel Callís que va guanyar el primer set amb un joc sòlid (25-18). El panorama va canviar radicalment en el segon parcial amb un equip visitant que va canviar com un mitjó (20-25). La tercera mànega va esdevenir clau pel desenllaç del matx. El Callís va deixar escapar una important renda i un entonat CN Sabadell va aprofitar el col·lapse local per concretar la remuntada (23-25) i capgirar l'electrònic. En el quart set, les vigatanes van notar el cop moral del parcial anterior i van anar a remolc del rival per acabar cedint (18-25) i sumar una altra derrota.