dimecres, 20 de març del 2019

Segona derrota del Juvenil a la Fase d'Ascens

El Juvenil va encaixar la segona derrota seguida com a local, en aquesta Fase d'Ascens. Ho va fer davant un rival directe en la lluita pel liderat com és el CV Sant Martí. Un sòlid primer set del Callís li va proporcionar endur-se el primer set (25-19). En el segon, les visitants de seguida van posar la directe i van obrir escletxa al marcador inabastable per les vigatanes (11-25). El CV Sant Martí va a ser el dominador del tercer set (17-25) i d'aquesta manera va poder capgirar el resultat del marcador. El Callís es va entonar en el quart parcial i va mantenir-se en la lluita per intentar forçar el cinquè de desempat. Tot i tenir opcions, el conjunt barceloní va certificar el triomf del matx amb un igualat 22-25.