divendres, 29 de març del 2019

A punt per encetar una nova jornada de vòlei


Després del cap de setmana passat marcat per la jornada de descans de la majoria dels equips del Vic Vòlei Callís, aquest dissabte torna l'activitat a les categories sènior, juvenil, cadet i infantil amb l'inici de les respectives segones voltes. En canvi, els equips alevins tornaran a la competició amb l'inici de la Lliga Catalana, a partir del 6 i 7 d'abril.
Els tres Infantils són els primers en jugar aquest dissabte. El Callís té un desplaçament curt per enfrontar-se al CV Avinyó, a partir de les 10. Mateix horari que l'equip vermell que reb, a la pista del Callís a l'AEE Institut Montserrat de Barcelona. Per últim, l'Infantil Blanc també juga com a local, a les 12 del migdia, enfront del  Vòlei Sant Fruitós. 
Ja en el torn de tarda, a partir de les 4, partits del Cadet Vermell i Juvenil, davant de l'UE Salle Girona A, amb l'objectiu mantenir-se als llocs capdavanters. Per la seva banda, desplaçament del Cadet Blanc a la pista del CV Salou B. Per últim, el Sènior serà el darrer conjunt del Vic Vòlei Callís a entrar en acció. A les 19h juga a la pista del RMSI B amb la intenció de trencar la ratxa negativa de derrotes. Molta sort a tots!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada