diumenge, 3 de febrer del 2019

Tot i el resultat advers final, el Sènior té les seves opcions per un signe diferent

Malgrat la derrota final de 0-3 davant del RMSI Sports B, l'equip Sènior va tenir les seves opcions de poder canviar el signe del partit. Malauradament no va poder treure profit de les ocasions en els moments clau de cada set i va veure com els tres punts van caure del cantó barceloní. Un exemple va raure al primer set, molt igualat i disputat, que va ser per les visitants amb un ajustat 24-26. En el segon, domini visitant però el Callís sempre va estar ficat dins del partit si bé el parcial va tornar a ser pel rival (17-25). La igualtat va tornar a presidir la tercera mànega fins que les visitants van obrir una petita escletxa en el tram final tot i els esforços estèrils de les vigatanes que es van quedar a prop de poder remuntar (22-25). Per tant, derrota per començar amb mal peu la Fase d'Ascens a la 3a. Divisió.