diumenge, 3 de febrer del 2019

L'Infantil Blanc comença la segona fase amb una treballada victòria a Sant Fruitós

L'equip Infantil Blanc que aquest dissabte va vèncer al Vòlei Sant Fruitós

Bon inici de segona fase de l'Infantil Blanc que va aconseguir la victòria a la pista del Vòlei Sant Fruitós (0-3). Malgrat el clar resultat final, el partit no va ser fàcil pel Callís que va haver de treballar cada punt per desfer-se d'un rival que no va tòrcer el braç en cap moment. El primer parcial va ser molt disputat i va caure del cantó vigatà gràcies al seu millor encert en els moments decisius (23-25). En el segon, sense ser un passeig triomfal, les nostres jugadores es van imposar amb més claredat (17-25). A la tercera mànega el matx va tornar a ser molt igualat amb un Vòlei Sant Fruitós que va intentar forçar un quart set. Finalment el set va caure definitivament del cantó del Callís (21-25).