dilluns, 25 de febrer del 2019

Els equips Cadet i Juvenil assalten Can Barça i es mantenen al top de la classificació

El Cadet Vermell va rendir a un alt nivell i es va endur una meritòria victòria


El Juvenil va obtenir una treballada victòria davant un combatiu Barça Pro.

Bon partits dels equips Cadet i Juvenil, dissabte a Barcelona, que es van traduir amb sengles victòries. Uns resultats que permeten al Callís mantenir-se al capdavant de les classificacions, en aquesta Fase d'Ascens. 
Va obrir la jornada l'equip Cadet que en una de les millors actuacions de la temporada es va desfer del Barça Pro amb autoritat (0-3). Una derrota que va ser la primera de la temporada de les blaugranes. El Callís va sortir com un corró i el primer set impecable es va traduir en un contundent 11-25. Els dos següents van ser més lluitats però gairebé sempre per davant del marcador de les vigatanes que van resoldre el matx amb un doble 21-25 per certificar el triomf. 
Malgrat el 0-3 del marcador final, el del Juvenil va ser un triomf treballat. Els dos primers sets van ser molt anivellats i en els moments decisius el Callís va saber jugar millor els punts per posar-se amb un còmode 0-2 (20-25 i 23-25). Uns resultats que  van pesar en l'estat d'ànim de les locals que en el tercer parcial es van veure superades amb claredat per les vigatanes (16-25). Una victòria que les permet mantenir el primer lloc a la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada