diumenge, 10 de febrer del 2019

El Cadet Vermell encaixa la primera derrota de la temporada a la pista del CN Sabadell Blau

Algun dia havia de passar. I va ser aquest dissabte quan el Cadet Vermell va encaixar la primera derrota del curs. Ho va fer a la pista del CN Sabadell Blau per 3-1 malgrat començar amb bon peu després de guanyar el primer set (18-25). Es pot dir que el Callís va anar de més a menys i el partit no va anar massa rodó en els sets següents. En el segon, molt erràtic per part vigatana, va ser fàcil per les locals que ben aviat van obrir forat al marcador (12-3). Després d'un 21-7 encara es va poder maquillar el resultat per tancar el parcial, 25-15. En el tercer, matx equilibrat amb iniciativa local fins el 15-15. Després d'un temps mort sol·licitat per l'entrenador sabadellenc, el set es va complicar pel Callís (24-17) per acabar perdent (25-20). En el quart, mal inici que va permetre al rival obrir escletxa (10-3). Malgrat els intents de les nostres jugadores de retallar diferències (14-10) les locals no van veure perillar la victòria final (25-19).