diumenge, 2 de desembre del 2018

Sort diversa pels tres equips infantils

El CN Sabadell Blau es va endur la victòria del Callís davant l'Infantil Blanc (1-3)
Les jugadores del Callís Infantil que es van imposar clarament davant del CV Barberà B per 0-3

L'Infantil Vermell va caure derrotat a Mollet del Vallès davant l'Escola Sant Gervasi (3-1)


Dues derrotes i una victòria és el balanç des equips infantils del Vic Vòlei Callís a la jornada d'aquest cap de setmana de la 2a. Divisió. La bona notícia ens va arribar de Barberà del Vallès on el Callís Infantil es va mostrar molt superior a l'equip local a qui va superar per un còmode 0-3 després de tres sets molt favorables a les nostres jugadores. Un joc sòlid i sense massa errades no va donar cap opció a les jugadores locals que només van inquietar una mica al segon parcial (18-25). En els altres dos sets, clar domini vigatà.
L'Infantil Vermell també va jugar lluny del Callís, a Mollet del Vallès i davant l'Escola Sant Gervasi Taronja. El resultat final va ser favorable a les locals (3-1). Les nostres jugadores van estar a un bon nivell i van plantar cara al rival però en els moments decisius no van tenir l'encert necessari per optar a la victòria. 
L'únic equip que va jugar com a local va ser l'Infantil Blanc que es va enfrontar al CN Sabadell Blau en un matx molt competit i que va acabar decantant-se per les visitants (1-3). Val a dir que tots els sets, llevat del què van guanyar les vigatanes, van ser molt ajustats i que haurien pogut caure del qualsevol cantó, si bé ho van acabar fent del costat sabadellenc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada