diumenge, 25 de novembre del 2018

Gran partit del Callís Infantil que posa contra les cordes al líder

El Callís Infantil va fer un gran partit i a punt va ser de fer saltar la sorpresa de la jornada derrotant al líder invicte del grup, CV Sant Cugat G. Un rival que arribava al partit amb un ple de victòries i sense haver cedit cap set en contra. Les nostres jugadores van plantar cara jugant al seu millor nivell. Això ja es va traduir al primer parcial dominat pel Callís (25-23). Les vallesanes van reaccionar capgirant el marcador després de dominar les dues mànegues següents (22-25 i 18-25). Les vigatanes van ser molt a prop de forçar el cinquè set però finalment van acabar cedint el quart per un ajustat i emocionant 25-27. Malgrat la derrota final, el d'ahir és d'aquells dies que equip i afició pot sortir satisfeta del treball fet. Aquest és el camí.