diumenge, 18 de novembre del 2018

Doblet de victòries del Cadet i el Juvenil a Torelló

El Cadet Vermell s'ha imposat per 0-3 i manté la condició d'invicte

Els equips Cadet i Juvenil segueixen la bona ratxa de resultats i aquest matí han aconseguit una doble victòria a la visita a la pista del CV Torelló que els mantenen a la part alta de les respectives classificacions.
El Cadet ha acabat guanyant per 0-3 i segueix sense cedir cap set en contra en el què portem de lliga. En el primer parcial, el Callís ha hagut de lluitar de valent per sumar el triomf, anant a remolc en el marcador. Una reacció a temps ha estat vital per fer pujar el 0-1 (21-25). En el segon, les nostres jugadores han marcat diferències des d'un bon principi i no hi ha hagut color (8-25). En el tercer, bon inici vigatà per obtenir una renda còmoda que ha sabut mantenir (15-25).
El Juvenil ho ha tingut més complicat davant un combatiu CV Torelló que ja en el primer set ha demostrat que l'objectiu no era l'altre que guanyar. Parcial favorable a les locals (25-21). El Callís s'ha refet d'aquest set en contra i ha pogut capgirar el resultat (1-3) però a base de treball i lluita davant un rival que en cap moment no ha donat el braç a tòrcer.